Sabine Baerts

SAbine Baerts Dierenarts

Sabine Baerts / Dierenarts

Recent ben ik afgestudeerd van de opleiding Diergeneeskunde in Utrecht, na een geweldige studie tijd. Het moment waar mijn kinderdroom in vervulling ging was aangebroken: dierenarts zijn!

Ik begon de opleiding met het idee dierentuin dierenarts te worden. Ik heb stage gelopen in Zuid-Afrika en meegelopen in dierentuinen in Nederland. Uiteindelijk voelde ik me toch meer aangetrokken tot het kleiner geschut, en ben ik mij gaan richten op de gezelschapsdieren. Mijn interesses liggen bij de interne geneeskunde, neurologie, huidproblemen en de oudere patiënt. Daarnaast ben ik afgestudeerd op ‘Animal Welfare Management’, waarbij ik mijn focus heb gelegd op dierenwelzijn, diergedrag en dierethiek.

Vanuit Utrecht ben ik weer neergestreken in Haarlem, de stad waar ik ben opgegroeid. Hier woon ik samen met mijn vriend en twee chinchilla’s, Appa en Pabu. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan dansen, zingen en muziek maken op mijn harp en ukelele.

Ik weet zeker dat ik een gezellige en leerzame tijd tegemoet ga met het gedreven team van Dierenkliniek Aerdenhout & Bennebroek en kijk ernaar uit vele gezichten en snoetjes te begroeten in de kliniek.