Verzekeringen

Wel of niet verzekeren? Zelf geld opzij leggen of een ziektekostenverzekering voor uw huisdier afsluiten? Aan u de keuze.

Net als voor uzelf kunt u ook voor uw huisdier een ziektekostenverzekering afsluiten. Medische kosten ten gevolge van een ziekte, aandoening of ongeval worden dan vergoed.

De diergeneeskunde is volop in ontwikkeling en er is steeds meer mogelijk. De dierenarts kan veel betekenen voor uw huisdier. Bijna iedere ziekte of aandoening is tegenwoordig goed te behandelen. De kosten kunnen echter fors oplopen.

Het is daarom van belang om ook aan de medische zorg voor uw huisdier te denken. U kunt natuurlijk zelf geld opzij leggen, maar het is vaak lastig om in te schatten hoeveel een behandeling kost. Een uitgebreide operatie of medicatie voor ziekten kan wel honderden of zelfs duizenden euro’s kosten.

Een huisdierenverzekering biedt uitkomst. Voor een vast bedrag per maand bent u verzekerd tegen de kosten van de dierenarts. Een geruststellende gedachte.

Daar niet ieder dier hetzelfde is en dus ook niet dezelfde risico’s loopt, zijn er verschillende verzekeringspakketten mogelijk. Altijd geldt: hoe jonger het dier is, hoe lager de verzekeringspremie is.

Voor meer informatie kijkt u bijvoorbeeld op www.proteq.nl, www.petplan.nl of informeer bij onze praktijk.